La primera raó és molt senzilla: nosaltres aportem a la gestió de l’Ajuntament estabilitat, convivència, diàleg, responsabilitat i sentit comú perquè la ciutat avance. Que ningú no s’enganye, gestionar una corporació municipal amb quatre partits és molt difícil, sobretot a Sagunt, i nosaltres hem demostrat clarament que som capaços de fer-ho.

La gestió demana experiència, capacitat de diàleg i perseverança. I nosaltres hem demostrat que som capaços de fer-ho. La nostra gestió és responsable, participativa, ens agrada escoltar a la gent, a tots els col·lectius, vinguen d’on vinguen, i prendre decisions basades en el consens, gens sectàries o partidistes. Nosaltres governem per a tot el món.
En segon lloc, tenim una idea molt clara de la ciutat que volem. Som polítics amb les idees molt clares, és a dir, no anem donant tombs d’ací cap allà sense tindre clar cap a on volem anar. Volem crear treball perquè la gent sense treball no és feliç. Hem aconseguit desbloquejar Parc Sagunt gràcies, en gran part, a les gestions del nostre alcalde i candidat Quico Fernández. I ja han vingut grans empreses, com Mercadona o Inditex. Però volem també que el creixement siga sostenible i hem aconseguit que, finalment, la muntanya de Romeu siga Paratge Natural Municipal.

D’altra banda, tenim clar que volem sentir-nos orgullosos de la nostra ciutat, una ciutat diversa, amb diversos nuclis, tots són importants per a nosaltres. I per això estem en tres rutes patrimonials internacionals i som finalistes del Segell del Patrimoni Europeu. I ja hem iniciat l’expedient per a ser Patrimoni de la Humanitat. Hem situat Sagunt en el mapa internacional del patrimoni i el turisme.
En tercer lloc, volem que l’Ajuntament siga solidari i ajude a les persones i les famílies més desfavorides, ens preocupa la discriminació de les dones i volem fomentar polítiques d’igualtat i continuar lluitant contra la violència de gènere. La nostra vocació social és inherent a Compromís. Estes són només algunes de les raons, molt importants, d’altra banda, perquè el pròxim 26 de maig voten a Compromís. Som la garantia de continuar avançant.

 

Asun Moll